Adobe Illustrator Vervolg › Lerio

Adobe Illustrator Vervolg Adobe Illustrator Vervolg

Maakt u al enige tijd gebruik van Illustrator en wilt u meer weten over de geavanceerde mogelijkheden van Illustrator zoals afbeeldingsstijlen, symbolen, effecten, pathfinders en maskers? Volg dan de cursus Illustrator voor gevorderden.

Wat gaat u doen tijdens deze Illustrator cursus?

In deze praktijkgerichte, klassikale cursus wordt uw kennis van het creatieve programma Illustrator verder uitgebreid. Na het volgen van deze cursus kunt u onder andere zelf vector georiënteerde illustraties aanpassen of creëren. Verder komen het gebruik van kleuropties, filters en effecten, vervormen, 3D, verloopnetten, maskertechnieken en logos vectoriseren aan de orde. Door het maken van de vele praktische oefeningen, krijgt u de nieuw opgedane kennis snel onder de knie.

De docent legt gedurende de dag klassikaal de diverse onderwerpen uit, waarna er praktijkgerichte oefeningen gemaakt worden.

Welke onderwerpen worden behandeld?

Tijdens de Illustrator Vervolg cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Tekenen in perspectief
  • Pixelbeelden aanpassen
  • Het werken met symbolen
  • Het bewerken van kleuren en het werken met speciale kleuren
  • Verloopnetten
  • Patronen maken en bewerken
  • Typografie
  • Vectorafbeeldingen gebruiken voor het web

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke voorkennis is nodig?

Voor deelname aan de cursus dient u te beschikken over basiskennis van Illustrator. Heeft u nog geen kennis van Illustrator, dan kunt u deelnemen aan de Adobe Illustrator Basicursus.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvangt u het rijkelijk geïllustreerde cursusboek ‘Illustrator’ met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de Illustrator cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagcursus wordt er een lunch aangeboden.

Certificaat
Na het afronden van de cursus ontvangt u het certificaat ‘Adobe Illustrator Vervolg’ van Lerio.