Digibord gebruik › Lerio

Digibord gebruik Digibord gebruik

Het gebruik van Digiborden is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Echter zien we regelmatig dat de echte mogelijkheden van de Digiborden slechts mondjesmaat worden gebruikt. Vaak wordt het interactieve bord alleen bij presentaties gebruikt en dan meestal ook nog op dezelfde statische manier als waarop een beamer met projectiescherm wordt gebruikt.

 Door goed gebruik te maken van het Digibord, vergroot u de betrokkenheid van de deelnemers, verlevendigd u de bijeenkomst en vergroot u de effectiviteit. Na het volgen van de cursus Digibord bent u in staat om met alle technieken en mogelijkheden te werken die het Digibord u biedt.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus Digibord is bedoeld voor iedereen die (beter) gebruik wil leren maken van een Digibord.

Wat gaat u tijdens deze cursus doen?

Tijdens de cursus leert u hoe u op een effectieve manier een Digibord kunt inzetten bij presentaties en vergaderingen. De cursus is praktijkgericht, wat betekent dat er wordt gekeken naar hoe u presenteert op een Digibord. Waar staat u, hoe schrijft u, hoe zorgt u voor ruimte voor interactie met uw publiek en dergelijke.

Welke onderwerpen worden behandeld?

Tijdens de Digibord cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is een Digibord en wat kunt u er mee?
  • Hoe gebruik je een Digibord bij presentaties.
  • Hoe werken de standaardfuncties?
  • Hoe werken de geavanceerde functies?
  • Hoe kunt u interactieve elementen toevoegen?
  • Didactische vaardigheden.
  • Praktijkvoorbeelden.

Welke voorkennis is nodig?

Voor het volgen van de training Digibord is geen voorkennis vereist.

Faciliteiten

Voor de Digibord trainingen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

 

Laptops huren?
Wilt u op uw eigen locatie trainen, maar beschikt u niet over computersystemen? Geen probleem! Lerio verhuurt ook een mobiel leslokaal, bestaande uit laptops. Met het huren van laptops bent u flexibel in de locatie waar de workshop gaat plaats vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.