OneNote Class Notebook voor docenten › Lerio

OneNote Class Notebook voor docenten OneNote Class Notebook voor docenten

 

Als leerkracht heeft u dagelijks heel wat informatie te beheren: lessen uitvoeren en voorbereiden, meetings bijwonen, huiswerk nakijken en leerlingen begeleiden. OneNote helpt leerkrachten om georganiseerd te blijven, samenwerking met studenten en collega's mogelijk te maken en interactieve lessen te maken.

Tijdens deze workshop van drie uur leert u de mogelijkheden van OneNote Class Notebook kennen.

Wat gaat u doen tijdens deze OneNote workshop?

OneNote Class Notebook is een app binnen Office 365 voor het onderwijs waarmee OneNote gebruikt kan worden binnen een schoolomgeving. Met OneNote Class Notebook kan een klasnotitieblok gemaakt, dat drie typen subnotitieblokken bevat:

Notitieblokken voor leerlingen/studenten:
Privénotitieblokken die worden gedeeld door elke docent en hun afzonderlijke leerlingen/studenten. Docenten kunnen deze notitieblokken op elk moment openen, maar leerlingen/studenten kunnen de notitieblokken van andere leerlingen/studenten niet zien.

 

Inhoudsbibliotheek:
Een notitieblok voor docenten om cursusmateriaal met leerlingen/studenten te delen. Docenten kunnen materiaal toevoegen en bewerken, maar voor leerlingen/studenten is het notitieblok alleen-lezen.

 

Ruimte voor samenwerking:
Een notitieblok voor alle studenten én de docent in de klas om te delen, te organiseren en samen te werken. Met OneNote Class Notebook kunnen docenten en studenten slimmer, efficiënter én leuker samenwerken.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Deze cursus bedoeld voor leerkrachten die de samenwerking met leerlingen willen optimaliseren. 

Faciliteiten

Voor de OneNote cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt je een lunch aangeboden.