PHP Programmeren › Lerio

PHP Programmeren PHP Programmeren

 

PHP is een programmeertaal die wordt uitgevoerd door een server. Wilt u bekend worden gemaakt met de basis van PHP? Neem dan deel aan de cursus PHP Programmeren. Na het volgen van deze bent u in staat zelfstandig een PHP-website te bouwen en databases te ontsluiten via het web.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor Web developers die willen leren hoe PHP kan worden gebruikt voor het schrijven van dynamische webapplicaties.

Wat gaat u tijdens deze cursus doen?

In deze cursus leert u de basiselementen van PHP, zoals variabelen, lussen, beslissingen, functies en arrays. Verder worden sessies, beveiliging, cookies en communicatie met HTML-formulieren behandeld, maar ook connecties met MySQL komen aanbod. Hier leert u data lezen, invoegen, verwijderen en wijzigen.

Welke voorkennis is nodig?

Om met succes aan de cursus deel te nemen is een goede kennis van HTML gewenst.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van een Engelstalig cursusboek. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de PHP cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.