SharePoint voor Eindgebruikers › Lerio

SharePoint voor Eindgebruikers SharePoint voor Eindgebruikers

SharePoint maakt meer én beter teamwork mogelijk. Microsoft SharePoint is een content management-systeem en webapplicatieplatform waarmee organisaties websites kunnen maken. SharePoint brengt mensen, processen en gegevens bijeen! U deelt eenvoudig en snel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen.

Wilt u de mogelijkheden van SharePoint leren kennen? Neem dan deel aan de training SharePoint voor Eindgebruikers. Na afloop van deze basistraining SharePoint weet u wat SharePoint is en hoe u hiermee om kunt gaan. U kunt documenten indienen en ophalen. U weet hoe u moet zoeken naar documenten en hoe u formulieren kunt gebruiken.

Wat gaat u doen tijdens de training?

Tijdens de SharePoint training worden de mogelijkheden en de toepasbaarheid van SharePoint behandeld, waarbij u ook zelf met SharePoint aan de slag gaat. Er wordt veel gebruik gemaakt van praktijksituaties, waardoor u snel inzicht krijgt in de mogelijkheden van SharePoint voor uw eigen situatie.

Welke voorkennis is nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze SharePoint training.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de training ontvangt u het cursusboek ‘SharePoint voor gebruikers’. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de training de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de SharePoint cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

 

Vervolgcursussen