Overstappen naar Office 2010

  • Cursusduur1 dag
  • Prijs€ 310
Schrijf u in
  • Inleiding
  • Inhoud
  • Prijzen en data

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor gebruikers van voorgaande versies van Office (2003 of 2007) en die met Office 2010 gaan werken.

Wat gaat u doen?

Tijdens de 'standaard' klassikaletraining maakt u kennis met de veranderingen in Office 2010 ten opzichte van Office 2003 en 2007. U leert te werken met de nieuwe gebruikers interface en de nieuwe mogelijkheden in Office 2010.

De docent legt gedurende de dag klassikaal de diverse onderwerpen uit waarna er praktijkgerichte oefeningen gemaakt worden.

Maatwerk

Bij organisatie brede migratie trainingen kunnen de trainingen worden afgestemd op de opleidingsbehoefte van de organisatie. Daarbij zijn een aantal trainingsvormen mogelijk:

Presentatiesessie
De nieuwe mogelijkheden van de office versie worden, tijdens een levendige en actieve presentatie, toegelicht.
Tijdsduur: 2-3 uur
Groepsgrootte maximaal 30 personen.

Overstap training
Tijdens de training worden de nieuwe mogelijkheden van Word, Excel en Outlook, eventueel aangevuld met PowerPoint, klassikaal behandeld en geoefend. 
Tijdsduur: dagdeel
De groepsgrootte is hierbij maximaal 12 personen.

Werkplekbegeleiding
De presentatiesessie en overstaptraining kan aangevuld worden met extra ondersteuning in de vorm van werkplekbegeleiding, waarbij een trainer op locatie aanwezig is voor het bieden van ondersteuning bij praktijkvragen die zich op de werkplek voordoen.

Ons Opleidingsportaal kan u ontzorgen van de planning tot de evaluaties van de cursussen.

Neem contact met ons op voor een passende aanbieding.

Wat gaat u gebruiken?

Bij aanvang van de cursus ontvangt u het rijkelijk geďllustreerde cursusboek ?Overstappen naar Office 2010? met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de trainingen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt u een lunch aangeboden.

Certificaat
Na afloop van de training ontvangt u van Lerio het certificaat ?Overstappen naar Office 2010?

Schrijf u in

Tijdens de training worden de belangrijkste wijzigingen in Microsoft Word, Excel en Outlook behandeld.
Bij maatwerk wordt het programma en de duur van de training ‘Overstappen naar Office 2010' in samenspraak met u bepaald.

Schrijf u in

Data beschikbaar op aanvraag. Neem contact met ons op.