iOS 101 - Support Essentials

  • Cursusduur1 dag
  • Prijs€ 555
Schrijf u in
  • Inleiding
  • Inhoud
  • Prijzen en data

Support Essentials (iPhone en iPad)

Steeds meer IT afdelingen en bedrijven krijgen de vraag om ondersteuning te bieden aan Apple gebruikers binnen de organisatie. Doordat bepaalde specialistische kennis ontbreekt, wordt er vaak gehandeld naar "best effort" om ondersteuning te bieden. Er is steeds meer behoefte binnen organisaties naar professionele ondersteuning voor iPhones en iPad's.

Voor wie?
De IT professional die op zoek is naar een korte, intensieve training om professionele ondersteuning te kunnen bieden aan klanten en collega’s die werken met iOS apparaten (iPhone en iPad). Na de cursus iOS 101 - Support Essentials bet u als ICT Professional klaar om ondersteuning te bieden aan iedereen met een iOS apparaat.

Wat gaat u doen?

Tijdens de cursus iOS 101 - Support Essentials (iPhone en iPad), leert u ondersteuning bieden aan iOS gebruikers op professioneel niveau. Zo wordt er tijdens de training onder andere aandacht besteed aan de integratie, beheer en beveiliging van iPhone’s en iPad’s binnen bedrijfsnetwerken. Daarnaast leert u hoe u de iPhone Configurator kunt gebruiken op zowel Mac als op Windows én hoe u werkt met Microsoft Exchange Active Sync.

Wat moet u al kunnen?

Basiskennis van de iPad  en enige IT kennis is voor de training vereist.

Wat gaat u gebruiken?

Tijdens de training wordt er actief gebruik gemaakt van zelf ontwikkeld lesmateriaal. Daarnaast wordt er ook actief gebruik gemaakt van een iPad. Deze kunt u meenemen of mee bestellen bij het boeken van de cursus iOS 101 - Support Essentials.

Apple geautoriseerd trainingscentrum
De training wordt verzorg in samenwerking met College of  MultiMedia ( Apple Authorised Training Centre).  Dat betekent dat we altijd werken met gecertificeerde Apple Professionals.

Maatwerk
De training kunt u ook als maatwerktraining aanvragen, toegespitst op uw bedrijf, team of medewerker. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Schrijf u in

Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

iPhone en iPad concept

Positionering en toepassing
Supervised vs. Unsupervised apparaten
iOS profielen
Troubleshooting

Integratie en beheer
Microsoft Exchange ActiveSync
Standards-Based Services
Infrastructuur

Beveiliging
Apparaat beveiliging
Data beveiliging
Netwerk beveiliging
Platform (iOS) beveiliging
Apple ID manager

Tools
iPhone Configurator utility (Mac en Windows)
Apple Configurator (Mac)

Schrijf u in

Data beschikbaar op aanvraag. Neem contact met ons op.