Office e-learning | Online leren bij Lerio

Office e-learning

Office e-learning

Dagelijks maken we op het kantoor gebruik van diverse Microsoft Office programma’s. Het goed beheersen van deze programma’s bespaart dan ook veel tijd en geld. Door deel te nemen aan een Office e-learning training leert u in een korte tijd efficiënt werken met het gewenste Office programma.

Maximale flexibiliteit

Met onze Office e-learning trainingen heeft u maximale flexibiliteit. U volgt namelijk een Office cursus waar én wanneer het u uitkomt. Ook leert u in uw eigen tempo en bepaalt u zelf hoeveel tijd aan een onderwerp besteedt.

Zelf aan de slag!

Met de online cursus van Lerio leert u gemakkelijk én snel. U ontvangt een persoonlijk account waarna u meteen aan de slag kunt met praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten voert u rechtstreeks uit in het Office programma. Voordat u aan een opdracht begint kunt u ervoor kiezen om de les te volgen of om gelijk de opdracht uit te voeren. De gemaakte opdrachten worden direct voor u nagekeken, zodat u weet of u het goed heeft begrepen, of niet.

Ons aanbod van Office e-learning cursussen:

Wij bieden de volgende Office e-learning cursussen aan: 

  • Word
  • Excel
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Access

De cursussen zijn beschikbaar voor de Microsoft Office versies 2016, 2010, 2007 en 2003. U kunt de cursus zowel in het Nederlands volgen als in het Engels. Ook is het mogelijk de cursus aan te passen op uw huidige kennisniveau. 

Interesse?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, ook voor een vrijblijvende offerte!

Introductievideo e-learning

Introductievideo e-learning