Office e-learning | Online leren bij Lerio

Office e-learning

Office e-learning

Dagelijks maken we op het kantoor gebruik van diverse Microsoft Office programma’s. Het goed beheersen van deze programma’s bespaart dan ook veel tijd en geld. Door deel te nemen aan een Office e-learning training leer je in een korte tijd efficiënt werken met het gewenste Office programma.

Maximale flexibiliteit

Met onze Office e-learning trainingen heb je maximale flexibiliteit. Je volgt namelijk een Office cursus waar én wanneer het je uitkomt. Ook leer je in je eigen tempo en bepaal je zelf hoeveel tijd je aan een onderwerp besteedt.

Zelf aan de slag!

Met de online cursus van Lerio leer je gemakkelijk én snel. Je ontvangt een persoonlijk account waarna je meteen aan de slag kan met praktijkgerichte opdrachten. Deze opdrachten voer je rechtstreeks uit in het Office programma. Voordat je aan een opdracht begint kan je ervoor kiezen om de les te volgen of om gelijk de opdracht uit te voeren. De gemaakte opdrachten worden direct voor je nagekeken, zodat je weet of je het goed heeft begrepen, of niet.

Ons aanbod van Office e-learning cursussen:

Wij bieden de volgende Office e-learning cursussen aan: 

  • Word
  • Excel
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Access

De cursussen zijn beschikbaar voor de Microsoft Office versies 2016, 2010, 2007 en 2003. Je kan de cursus zowel in het Nederlands volgen als in het Engels. Ook is het mogelijk de cursus aan te passen op je huidige kennisniveau. 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, ook voor een vrijblijvende offerte!

Introductievideo e-learning

Introductievideo e-learning