Adobe Photoshop CC › Lerio

Adobe Photoshop CC Adobe Photoshop CC

Voor wie?

Bent u een beginnende gebruiker van Photoshop, of wilt u de basis van Photoshop beter onder de knie krijgen, dan is deze training zeker aan te raden. Tijdens training krijgt u inzicht in de structuur en werkwijze van Photoshop.
De cursus is bestemd voor een ieder die fotografische afbeeldingen wil kunnen manipuleren en bewerken. Denk aan fotografen, vormgevers, gamedevelopers, media vormgevers, video- en animatie makers.

In Photoshop Creative Cloud (CC) is er ten opzichte van vorige versies nóg meer mogelijk om afbeeldingen te verbeteren, retoucheren en manipuleren. Adobe CC is onderdeel is van de Creative Cloud waarmee u overal het werk kunt opslaan, openen en delen.

Wat gaat u doen?

Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal via de computer.

Lerio verzorgt met deskundige docenten en eigen opleidingsmateriaal Photoshop trainingen. Heeft u tijdens de training specifieke vragen? Deze zullen tijdens de training zoveel mogelijk behandeld worden.

In de basistraining ligt de nadruk op het toepassen van de basisfuncties van Photoshop. Tijdens de Photoshop training leert u onder andere montages en vrijstaande afbeeldingen te maken en het toepassen van effect- en correctiefilters. Verder worden kleurcorrecties en consequenties hiervan voor het drukproces behandeld.e docent legt gedurende de dag klassikaal de diverse onderwerpen uit waarna er praktijkgerichte oefeningen gemaakt worden.

Wat moet u al kunnen?

Voor deelname aan de training is geen specifiek voorkennis vereist.

Wat gaat u gebruiken?

Bij aanvang van de cursus ontvangt u het rijkelijk geïllustreerde cursusboek 'Adobe Photoshop ' met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de trainingen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Certificaat
Met de basistraining legt u de basis om u verder te bekwamen in Photoshop. Na het afronden van de cursus ontvangt u het certificaat  'Adobe Photoshop'  van Lerio.