Computervaardigheden › Lerio

Computervaardigheden Computervaardigheden

 

Goede computervaardigheden zijn voor vrijwel iedere functie noodzakelijk. Met onze training Computervaardigheden leert u snel en handig omgaan met verschillende applicaties en haalt u het maximale uit uw computergebruik.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die tot nu toe niets of weinig met een computer hebben gedaan, maar in hun werkzaamheden wel van de computer gebruik (gaan) maken.

Wat gaat u tijdens deze cursus doen?

Tijdens de cursus 'Computervaardigheden' leert u werken met Windows en gaat u aan de slag met Internet.

Welke voorkennis is nodig?

Enige bekendheid met een toetsenbord en een muis is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvangt u een rijkelijk geïllustreerd cursusboek met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor onze cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Certificaat
Met deze training legt u de basis om u verder te bekwamen in het gebruik van de computer. Na het afronden van de cursus ontvangt u het certificaat "Computervaardigheden" van Lerio.