VBA Excel basis › Lerio

VBA Excel basis VBA Excel basis

 

Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal waarmee applicatieprogramma's, zoals Word, Excel en Access, kunnen worden geautomatiseerd of uitgebreid. Wilt u leren werken met Visual Basic for Applications? Neem dan deel aan de basiscursus Programmeren in VBA.

Wat gaat u tijdens deze cursus doen?

Tijdens de cursus leert u te werken met Visual Basic for Applications (VBA) en krijgt u inzicht in de basisprincipes van programmeren, zoals statements, functies, variabelen, condities, loops, debugging en error afhandeling.

Onze ervaren softwareontwikkelaar legt gedurende de dag klassikaal de diverse onderwerpen uit, waarna er praktijkgerichte oefeningen gemaakt worden.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren werken met Visual Basic for Applications (VBA).

Welke voorkennis is nodig?

Om deel te nemen aan deze cursus is het belangrijk dat u bekend bent met de Office applicaties Word en Excel.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvangt u het cursusboek ‘Programmeren in Visual Basis for Applications’ met oefenbestanden. Het cursusboek is een uitstekend naslagwerk om na de cursus de behandelde onderwerpen nog eens door te nemen.

Voor de VBA cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Certificaat
Na afloop van de training ontvangt u van Lerio het certificaat ‘Programmeren in Visual Basis for Applications’.