Microsoft Office 365 Forms › Lerio

Microsoft Office 365 Forms Microsoft Office 365 Forms

Met Microsoft Forms kunt u enquêtes, toetsen en peilingen houden en snel de resultaten bekijken die binnenkomen. De resultaten kunnen grafisch worden weergegeven en geëxporteerd worden naar Excel.

In onderwijsinstellingen kan deze applicatie worden gebruikt om toetsen te maken, feedback van docenten en ouders te verzamelen of klasse- en personeelsactiviteiten te plannen. In zakelijke organisaties kan Microsoft Forms gebruikt worden om feedback van klanten te verzamelen, tevredenheid van werknemers te meten of bijvoorbeeld voor het organiseren van een bedrijfsevenement.

Wat gaat u doen tijdens de workshop?

Tijdens de workshop Forms leert u hoe het programma werkt en wordt u bekend met de mogelijkheden die er zijn om met Forms enquêtes, toetsen, interactieve oefeningen en quizzen te maken.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de workshop?

De volgende onderwerpen worden tijdens de workshop behandeld: 

 • Introductie Forms
 • Soorten vragen
 • Vragenlijst maken
  - Gepersonaliseerde vragen
  - Anoniemen vragen
  - Beoordelingsvragen
 • Quiz maken
 • Afbeeldingen en video’s
 • Resultaten weergegeven

Faciliteiten

Voor de Microsoft Forms cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Laptops huren?

Wilt u op uw eigen locatie trainen, maar beschikt u niet over computersystemen? Geen probleem! Lerio verhuurt ook een mobiel leslokaal, bestaande uit laptops. Met het huren van laptops bent u flexibel in de locatie waar de workshop gaat plaats vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.