Overstappen naar Office 2016 › Lerio

Overstappen naar Office 2016 Overstappen naar Office 2016

Voor wie?

Deze overstaptraining naar Office 2016 is bedoeld voor gebruikers die de overstap maken naar Office 2016.   

Wat gaat u doen?

Tijdens de training maakt u kennis met de veranderingen in Office 2016 . U leert te werken met de nieuwe mogelijkheden in Office 2016 waaronder het effectief en efficiënt samenwerken in documenten en applicaties.

De docent legt gedurende de dag klassikaal de nieuwe functies van Office 2016 uit waarna er  oefeningen gemaakt worden om daarmee snel bekend te worden met de nieuwe mogelijkheden van Office 2016.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Lerio het certificaat 'Overstappen naar Office 2016'.

Maatwerk

Bij organisatie brede migratie trainingen kunnen de trainingen worden afgestemd op de opleidingsbehoefte van de organisatie. Daarbij zijn een aantal trainingsvormen mogelijk:

Presentatiesessie
De nieuwe mogelijkheden van de office versie worden, tijdens een levendige en actieve presentatie, toegelicht. Tijdsduur: 2-3 uur
Groepsgrootte maximaal 30 personen.

Overstap training
Tijdens de training worden de nieuwe mogelijkheden van Word, Excel en Outlook, eventueel aangevuld met PowerPoint, klassikaal behandeld en geoefend.
Tijdsduur: dagdeel
De groepsgrootte is hierbij maximaal 12 personen.

Werkplekbegeleiding
De presentatiesessie en overstaptraining kan aangevuld worden met extra ondersteuning in de vorm van werkplekbegeleiding, waarbij een trainer op locatie aanwezig is voor het bieden van ondersteuning van praktijkvragen die zich op de werkplek voordoen.

Ons Opleidingsportaal kan u ontzorgen van de planning tot en met  evaluaties van de cursussen.