Overstappen naar Office 365 › Lerio

Overstappen naar Office 365 Overstappen naar Office 365

Met Office 365 kunt u altijd en overal werken, op élk apparaat. Of u nu op kantoor bent of onderweg, u beschikt altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde Office programma’s.

Office 365 levert voor zowel grote, als kleine bedrijven voordelen in productiviteit, mobiliteit en kostenbesparing. Gaat u overstappen naar Office 365? Neem dan deel aan deze ‘migratiecursus’. Wij helpen u graag op weg met het juiste gebruik van Office 365 en laten u kennis maken met alle functies die Microsoft Office 365 biedt.

Wat gaat u doen tijdens de cursus?

Tijdens de overstapcursus krijgt u een overzicht van de nieuwe- en gewijzigde functies in Office 365. U gaat tijdens de cursus zelf met Office 365 aan de slag, zodat u zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk het is om te werken met Office 365.

De docent legt gedurende de dag klassikaal de diverse onderwerpen uit, waarna er praktijkgerichte oefeningen gemaakt worden.

Welke onderwerpen worden behandeld?

Tijdens de Office 365 cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is Cloud Computing
  • Wat is Office 365
  • Het lint
  • Vensters en jumplists
  • Wat zijn sites
  • Documenten beheer
  • Integratie met Word, Outlook en Excel
  • Belangrijke wijzigingen Office 365 (Word, Excel, Outlook en PowerPoint)

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvangt u cursusmateriaal met praktijkgerichte oefeningen. Dit materiaal kan ook uitstekend gebruikt worden als naslagwerk.

Voor de Office cursussen beschikt Lerio over goed ingerichte cursusruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Certificaat
Na het afronden van de cursus ontvangt u het certificaat "Overstappen naar Office 365" van Lerio.

Laptops huren?

Wilt u op uw eigen locatie trainen, maar beschikt u niet over computersystemen? Geen probleem! Lerio verhuurt ook een mobiel leslokaal, bestaande uit laptops. Met het huren van laptops bent u flexibel in de locatie waar de workshop gaat plaats vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.