Security Awareness › Lerio

Security Awareness Security Awareness

De meeste beveiligingsincidenten binnen organisaties worden veroorzaakt door menselijk handelen. Mensen klikken bijvoorbeeld op links in Phishing Mails of delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen.

Medewerkers zijn een essentiële schakel in de informatiebeveiliging. Maar zijn de medewerkers zich bewust van de rol die zij spelen in het proces van informatiebeveiliging? En hoe zorgen we ervoor dat de medewerker veiliger gaat werken en de risico’s leren herkennen

Tijdens de Security Awareness Workshop van twee uur leert de medewerker bewust te worden van veelvoorkomende risico’s, welke rol zij hebben en wat hun verantwoordelijkheden zijn binnen de organisatie, als het gaat om risicopreventie en informatiebeveiliging.

Welke onderwerpen worden behandeld?

Deze workshop gaat in op veelvoorkomende risico’s en tegenmaatregelen, uitgelegd op een manier die eenvoudig te begrijpen en implementeren is.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Systeemgebruikers als doelwit voor uiteenlopende aanvallen
  • Phishing-technieken en bedreigingen
  • Bescherming van privacy en identiteit
  • Beveiliging van gegevensopslag
  • veilig gegevens delen

 

 

 

Uiteraard is het ook mogelijk de onderwerpen aan te passen aan uw bedrijfsspecifieke wensen.

Faciliteiten

Voor de Security cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte cursusruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater.

Laptops huren?
Wilt u op uw eigen locatie trainen, maar beschikt u niet over computersystemen? Geen probleem! Lerio verhuurt ook een mobiel leslokaal, bestaande uit laptops. Met het huren van laptops bent u flexibel in de locatie waar de workshop gaat plaats vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.