Skype voor Bedrijven › Lerio

Skype voor Bedrijven Skype voor Bedrijven

Wilt u effectief gebruik leren maken van Skype voor Bedrijven? Neem dan deel aan dan de workshop Skype voor bedrijven. Tijdens deze workshop wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden van 'Skype voor Bedrijven' om daarmee optimaal gebruik te maken van deze applicatie.

Wat is Skype voor Bedrijven?

Skype voor Bedrijven biedt bedrijven en werknemers de mogelijkheid om ondanks grote afstanden effectief en efficiënt met elkaar te communiceren en vergaderen. Met Skype voor Bedrijven kunt u vooraf geplande en ter plekke gestarte audio-, video- en webvergaderingen maken, beheren en bijwonen met mensen binnen én buiten uw organisatie. Dit zorgt voor gemak, maar daarnaast zorgt het ervoor dat er aanzienlijk bespaard kan worden op reiskosten.

Wat gaat u doen tijdens de workshop?

Tijdens de workshop Skype voor Bedrijven leert u de mogelijkheden om effectiever en efficiënter samen te werken. Interactie staat centraal bij het gebruik van Skype voor Bedrijven. Na afloop van de workshop bent u bekend met de voordelen, functies en toepassingen die er zijn in Skype voor Bedrijven en hoe deze ingezet kunnen worden binnen de organisatie.

Faciliteiten

Voor de Skype For Business cursussen beschikt Lerio in heel Nederland over goed ingerichte cursusruimtes. Tijdens de workshop kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater.

 

Laptops huren?
Wilt u op uw eigen locatie trainen, maar beschikt u niet over computersystemen? Geen probleem! Lerio verhuurt ook een mobiel leslokaal, bestaande uit laptops. Met het huren van laptops bent u flexibel in de locatie waar de workshop gaat plaats vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.