Microsoft Office 365 Yammer › Lerio

Microsoft Office 365 Yammer Microsoft Office 365 Yammer

Yammer is een besloten sociaal netwerk voor organisaties en is gebaseerd op open-communicatie. Yammer maakt onderdeel uit van Office 365. Dit sociale netwerk maakt het samenwerken binnen een organisatie gemakkelijker. U kunt met Yammer bijvoorbeeld problemen met ondersteuning oplossen, feedback ontvangen over projecten, documenten verzamelen en aanbevolen procedures rondsturen.

Tijdens de cursus Yammer leert u niet alleen optimaal met Yammer te werken, maar ook effectief te communiceren, minder te e-mailen en op een productieve manier samen te werken.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De Yammer cursus is bedoeld voor iedereen die de kansen die Yammer biedt wil ontdekken en optimaal wil benutten.

Wat gaat u doen tijdens de Yammer cursus?

Tijdens de cursus Yammer leert u hoe het programma werkt en wordt u bekend gemaakt met de mogelijkheden die er zijn om Yammer in te zetten in de organisatie. U leert de waarde kennen van enterprise social media en op welke manieren u informatie kunt uitwisselen.

Faciliteiten

Voor de Yammer cursussen beschikt Lerio over goed ingerichte trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagcursus wordt een lunch aangeboden.