Diverse trainingsvormen | Lerio

Trainingsvormen

Iedere trainingsbehoefte is uniek. Daarom stemmen we onze cursussen en leertrajecten af op jouw specifieke situatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende leervormen.

Training op maat

ben je op zoek naar een cursus die geheel is afgestemd op jouw organisatie? Dan kan je kiezen voor een maatwerktraject dat zowel in-company verzorgd kan worden als op een cursuslocatie van Lerio. Maatwerktrainingen zijn bij Lerio altijd geheel afgestemd op je organisatie en de huidige kennis, inzicht en vaardigheden van jouw medewerkers. 

Voorafgaand aan een maatwerktraining of opleidingstraject gaan wij samen met jou aan de slag om de specifieke opleidingsvraag te verhelderen en deze vervolgens te vertalen naar concrete en haalbare leerdoelstellingen. Uiteraard is jouw wens het uitgangspunt. In overleg bepalen we de inhoud, vorm en werkwijze van de cursus en maken we een plan van aanpak om het geleerde in de praktijk te waarborgen.

 

Open klassikale cursus

Een klassikale cursus is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. Bij onze klassikale cursussen staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties kunnen bij deze cursus aanwezig zijn.

Een groot voordeel van de klassikale cursus is dat je direct in contact bent met de docent, maar óók kennis en ervaring kunt delen met medecursisten. Bij de klassikale cursussen speelt de interactie binnen de groep dan ook een belangrijke rol in het leerproces.

E-learning

Met onze e-learning cursussen heb je maximale flexibiliteit. Je leert wanneer het jou het beste uit komt, in je eigen tempo en bepaalt zelf hoeveel tijd je aan een onderwerp besteedt. De online cursus bestaat uit uitleg, opdrachten en antwoorden met tekst en animaties. Je leert en toetst je kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in de Microsoft Office applicaties.

Werkplekbegeleiding

Tijdens werkplekbegeleiding verzorgt onze docent een persoonlijke training voor één of meerdere medewerkers op de werkplek. De ervaren docent focust zich op jouw organisatie en geeft praktijkgerichte tips en tricks, signaleert eventuele problemen en springt bij waar dat nodig is. Met werkplekbegeleiding leer je alleen dátgene wat jij nodig hebt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste trainingsvorm?

Wil je weten welke leervorm of combinatie van leervormen het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op.