Test uw kennis van Microsoft Office 2016 | Nulmeting

Kennistesten

Kennistesten

Wilt u uw medewerkers efficiënt en effectief trainen, dan is het aan te raden van te voren een nulmeting uit te voeren. Met een nulmeting krijgt u inzicht in het huidige kennis-, inzicht- en vaardigheidsniveau van uw medewerkers en ontdek u op welke onderdelen zij nog kunnen worden getraind. U behandelt dankzij de kennistest alleen de onderwerpen die écht nodig zijn, wat tijd en geld bespaart.

Door middel van een digitale test, die wordt aangeboden door Test IT, kan op eenvoudige wijze een nulmeting van het huidige niveau worden vastgesteld. Met het huidige niveau als vertrekpunt en het gewenste niveau als bestemming kan exact worden aangegeven wat de trainingsbehoefte is. De resultaten worden automatisch bewaard en zijn altijd en overal voor u inzichtelijk, zodat u zorgvuldige opleidingsafwegingen kunt maken.

Er zijn verschillende Microsoft Office 2016 nulmetingen beschikbaar.

"Dankzij de kennistest hebben wij precies dátgene geleerd wat voor ons belangrijk was"

Microsoft Office 2016 nulmetingen

Zelf een test ontwikkelen

Het is mogelijk om zelf of in samenwerking met Lerio testen ontwikkelen. Deze testen kunnen geheel op basis van uw organisatie worden samengesteld en krijgen ook dezelfde 'look and feel' als uw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Download onze informatiebrochure: