Over Lerio

Nergens volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar in zo’n hoog tempo op dan in de IT-sector. Organisaties en medewerkers krijgen steeds vaker te maken met nieuwe applicaties of nieuwe mogelijkheden in bestaande IT applicaties. Dit vraagt om medewerkers die hun IT-kennis en businessvaardigheden continu verder ontwikkelen.

Lerio is toonaangevend in het verzorgen van IT- en vaardigheidstrainingen voor eindgebruikers. Wij verzorgen trainingen die organisaties en medewerkers ondersteunen met groeien. Altijd passend bij de manier waarop medewerkers het beste leren: digitaal, klassikaal of een combinatie hiervan. Een training draagt bij aan het succes van een organisatie, want opgedane kennis wordt ingezet in dagelijkse werkzaamheden en intern gedeeld. Leren verdient dan ook een belangrijke plek in een organisatie.

Het team

Lerio werkt met een team van achttien enthousiaste medewerkers en trainers die hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Vol passie en enthousiasme ontwikkelen en verzorgen wij opleidingen. Effectief en efficiënt opleidingen staat bij ons centraal. Veel van de trainingen worden daarom op maat samengesteld.

WAAROM KIEZEN VOOR LERIO?

  • Persoonlijk
    Trainingen bij Lerio sluiten geheel aan op de wensen en verwachtingen van de organisatie of een individu.
  • Hoge kwaliteit
    Onze trainingen leveren een merkbare performanceverbetering in het gebruik van de softwareapplicatie. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring
    Sinds 1996 helpen wij organisaties en medewerkers zich verder te ontwikkelen in hun vaardigheden en competenties, mee te groeien met de markt en in te spelen op innovaties.

Trainingsvormen

Bij Lerio kunt u trainingen volgen in diverse leervormen. Kies de leervorm die het beste bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt. Door de flexibiliteit in onze trainingen is er altijd een leervorm die bij u past.

Maatwerk- en in-company trainingen

Lerio verzorgt met name maatwerktrainingen die afgestemd zijn op de organisatie, waarbij alleen die onderwerpen behandeld worden die voor u van belang zijn. Maatwerktrainingen kunnen bij Lerio of bij u op locatie verzorgt worden. Onze opleidingsadviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Weten wat Lerio voor u kan betekenen?

Neem contact op via het onderstaande formulier.

Contactformulier