Workshop Office 365 + Skype for Business

Vele organisaties stappen over op Office 365 en maken ook gebruik van Skype for Business. Speciaal voor de medewerkers die gaan werken met deze software heeft Lerio een workshop ontwikkeld. In een korte tijd krijgen de medewerkers een overzicht van de mogelijkheden van Office 365 en worden enthousiast gemaakt met het werken met Office 365 én Skype for Business.

Tijdens deze workshop gaat u 3,5 uur aan de slag met Office 365 en Skype for Business. Na afloop van de workshop bent u bekend met de voordelen, functies en toepassingen die er zijn en hoe u deze kunt inzetten binnen uw organisatie. De workshop is erop gericht dat het geleerde direct toepasbaar is in de eigen werkomgeving.

Voordelen Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven en werknemers de mogelijkheid om ondanks grote afstanden effectief en efficiënt met elkaar te communiceren en vergaderen. Met Skype for Business kunt u vooraf geplande en ter plekke gestarte audio-, video- en webvergaderingen maken, beheren en bijwonen met mensen binnen én buiten uw organisatie. Dit zorgt voor gemak, maar daarnaast zorgt het ervoor dat er aanzienlijk bespaard kan worden op reiskosten.

Voordelen Office 365

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hardware, software, infrastructuur, licenties en onderhoud van hun servers. Met Office 365 heeft u namelijk altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en presentaties. Dit zorgt voor flexibiliteit en toegankelijkheid.

Wilt u een workshop voor uw medewerkers?

Neem contact met ons op. Bel naar 088 2600 899 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.