Microsoft Office op maat | Lerio

Office op maat

Microsoft Office op maat

Met Office programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access, is veel mogelijk. Van simpel een briefje tikken tot aan het maken van samenvoegbestanden, inhoudsopgaven, automatisch indexen markeren en nog veel méér. Soms te veel. Maar Lerio zorgt ervoor dat de gebruiker zich kan concentreren op de inhoud van een document, rapport, presentatie, grafiek of e-mailbericht en zich niet hoeft te bekommeren om de opmaak en andere zaken.

Ontwikkelen van automatiseringsoplossingen

Voor Word en PowerPoint bouwen we sjablonen op maat, desgewenst met allerlei opties afhankelijke van uw wensen. Denk hierbij aan het automatisch invullen van uw gegevens zoals naam, functie, doorkiesnummer, referentienummers, et cetera tot aan knoppen om logo(s) aan- dan wel uit te schakelen, het invoegen van colofons, tussenbladen in rapporten en het invoegen van liggende/staande pagina’s.

Ook Outlook kan nagenoeg geheel naar de wensen van gebruikers ingericht worden. Gegevens kunnen gekoppeld worden aan andere systemen. Standaard teksten kunnen daarbij eenvoudig ingevoegd worden.

In Excel zijn tabellen en grafieken zo in te stellen dat deze getoond worden in de huisstijl. Daarnaast kunnen maatwerktoepassingen ontwikkeld worden zodat het maken van offertes, voorraadbeheer, planningen en andere toepassingen veel eenvoudiger wordt.

Access wordt veel gebruikt voor onder andere klanten-, project-, voorraadbeheer en urenregistratie. Lerio kan een Access toepassing voor je maken, optimaliseren of aanpassen en onderhouden.

Office voor u op maat laten maken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren je graag.