Wat kan Lerio voor u betekenen?

Over Lerio

Over Lerio

Nergens volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar in zo’n hoog tempo op dan in de IT-sector. Dit vraagt om medewerkers die hun IT-kennis en businessvaardigheden continu verder ontwikkelen. Dit kan door middel van het volgen van cursussen die aansluiten op de actuele trends, persoonlijke businessdoelstelling en persoonlijke wensen en eisen.

Lerio helpt u groeien!

Lerio verzorgt IT- en vaardigheidstrainingen van hoge kwaliteit die organisaties en medewerkers ondersteunen met groeien. Voor iedere trainingsbehoefte kent Lerio een passende oplossing, welke altijd aansluit bij de manier waarop medewerkers het beste leren: digitaal, klassikaal of een combinatie hiervan.

Waarom kiezen voor Lerio?

 • Persoonlijk
  Trainingen bij Lerio sluiten geheel aan op de wensen en verwachtingen van de organisatie of een individu.
   
 • Hoge kwaliteit
  Onze trainingen leveren een merkbare performanceverbetering in het gebruik van de softwareapplicatie. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten.
   
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Sinds 1996 helpen wij organisaties en medewerkers zich verder te ontwikkelen in hun vaardigheden en competenties, mee te groeien met de markt en in te spelen op innovaties.

Het team

Lerio werkt met een team van achttien enthousiaste medewerkers en trainers die hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Vol passie en enthousiasme ontwikkelen en verzorgen wij opleidingen.

Lerio traint professionals voor de technologie van morgen!