Over ons

De kracht van kennis spreekt ons aan en is de basis waarop wij onze eindgebruikers cursussen ontwikkelen en verzorgen. Met ons cursusaanbod en onze aanpak kunt u zich als persoon en als organisatie verder ontwikkelen ten aanzien van vaardigheden en competenties.

Lerio heeft een uitgebreid aanbod aan eindgebruikers trainingen, van beginners tot ervaren gebruikers. Lerio hanteert een combinatie van de volgende leervormen: Klassikaal, Individueel en Online trainingen.
Het is onze passie om gebruikers efficiënt en effectief te laten werken met software programma’s.

Betrouwbare partner

Onze enthousiaste en ervaren docenten staan garant voor een training, die geheel afgestemd kan zijn op de wensen en verwachting van de deelnemers.
Trainingen van Lerio leveren een merkbare ‘performance’ verbetering in het gebruik van de software applicatie. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden ook zo beoordeeld door onze cursisten.

Leervormen

Bij Lerio kunt u trainingen volgen in diverse leervormen. Kies de leervorm die het beste bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt.
Door de flexibiliteit in onze trainingen is er altijd een leervorm die bij u past.

Maatwerk- en incompanytrainingen

Lerio verzorgt cursussen op maat die afgestemd zijn op de organisatie, waarbij alleen die onderwerpen behandeld worden die voor u van belang zijn. In een maatwerktraining kunnen ook bedrijfsspecifieke onderwerpen behandeld worden. Maatwerktrainingen kunnen bij Lerio of bij u op locatie verzorgt worden.
Onze opleidingsadviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.