Drenthe College tevreden gebruiker van Office 365 › Lerio

Drenthe College tevreden gebruiker van Office 365

Drenthe College tevreden gebruiker van Office 365

Medewerkers van Drenthe College maken sinds de start van het schooljaar 2016/2017 gebruik van het nieuwe Office 365 medewerkersportaal. Het Drenthe College maakt gebruik van een homogene cloud-omgeving op basis van Office 365. Vooraf aan de invoering van het Office 365 medewerkersportaal heeft Jacco Heikoop, ICT Manager bij Drenthe College, Lerio benaderd voor het verzorgen van workshops.

Office 365 biedt vele mogelijkheden en daarom is er gekozen om een ervaren trainer in te huren die de medewerkers kennis laat maken met deze mogelijkheden, vertelt Jacco. “Wij wilden onze medewerkers optimaal ondersteunen in het gebruik van Office 365”.

Workshop Office 365

Lerio heeft, in overleg met Drenthe College, een passend opleidingsplan opgesteld. De medewerkers van Drenthe College zijn door middel van korte workshops wegwijs gemaakt met de mogelijkheden van Skype for Business, Office 365 en OneNote Class NoteBook.

Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum met zo’n 11.000 studenten en 1.000 medewerkers op dertien locaties in Assen, Emmen en Meppel. “Om onze administratieve werkzaamheden bij het organiseren van de workshops voor de medewerkers tot een minimum te beperken hebben wij gebruik gemaakt van het opleidingsportaal van Lerio”, aldus Jacco Heikoop. “Het opleidingsportaal van Lerio heeft ons veel tijd bespaard bij het plannen van workshops, uitnodigen van deelnemers en het verwerken van de evaluaties. Dankzij de portal hadden we ieder gewenst moment inzicht in de inschrijvingen en de voortgang van de workshops”.

Succesvolle samenwerking

De trainingen van Lerio hebben bijgedragen aan de succesvolle invoering van het nieuwe medewerkersportaal. De kennis die de medewerker tijdens de trainingen hebben opgedaan was direct toe te passen in de praktijk. “De winst zat hem voornamelijk in het feit dat medewerkers de vele toepassingen leerden kennen én voorafgaand aan de training zelf konden aangegeven welke onderwerpen ze wilden behandelen”, vertelt Jacco enthousiast.

Evert Boon, accountmanager bij Lerio,: “Het was prettig samenwerken met het Drenthe College en we zijn blij om te horen dat Office 365 zo goed bevalt!”. Ook Jacco Heikoop is tevreden over de samenwerking: “Lerio heeft met veel passie en enthousiasme de workshops verzorgt. Lerio is voor ons een waardevolle opleidingspartner”.

Lerio heeft met veel passie en enthousiasme de workshops verzorgt.

Je medewerkers optimaal ondersteunen?

Wil jij je medewerkers ook optimaal ondersteunen in het gebruik van Office 365? Neem dan contact op met ons. Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden.